O projektu

Bydlete podle těch nejvyšších standardů

Domy Spálenka jsou navrženy tak, aby poskytovaly ideální podmínky pro rodinný život, s prostornými interiéry, velkými zahradami a dostatkem soukromí a s důrazem na nízkou energetickou náročnost (máme PENB B ). Lokalita projektu zajišťuje snadnou dostupnost městských služeb a zároveň blízkost přírody, což ocení všichni, kdo hledají harmonii mezi rušným městským životem a klidem venkova.

Hotovost, hypotéka nebo prodej stávající nemovitosti?

Naši klienti mají flexibilitu při financování nákupu našich domů. Můžete si vybrat mezi několika možnostmi – buď financovat nákup prostřednictvím hypotéky, platit v hotovosti, nebo zvolit kombinaci obou těchto variant. Chceme vám usnadnit cestu k vašemu vysněnému bydlení, a proto vám nabízíme financování, které se přizpůsobí vašim individuálním potřebám a možnostem. Nezáleží na tom, jakou cestu si vyberete, jsme tu, abychom vám poskytli potřebnou podporu a poradenství v celém procesu.

Pokud potřebujete nejdříve prodat svou stávající nemovitost, než se pustíte do koupě nové, jsme tu pro vás. Umíme celý proces zkoordinovat tak, aby na sebe plynule navazoval, a rádi vám pomůžeme nejen s prodejem vaší nemovitosti, ale také se zajištěním financování nového bydlení. S námi bude přechod do nového domova hladký a bez starostí.

Domy Spálenka jsou navrženy tak, aby poskytovaly ideální podmínky pro rodinný život.

V souladu s přírodou a městem na dosah

Dnešní Kolín nabízí řadu kulturních a sportovních zařízení. V Regionálním muzeu, synagoze, Městské galerií a v dalších výstavních prostorách se konají zajímavé umělecké a historické výstavy s řadou doprovodných akcí. Četnými návštěvníky jsou vyhledávány pravidelné koncerty a festivaly, včetně vyhlášeného festivalu Kmochův Kolín. Město žije pulzujícím životem a současně je místem poučení a oddechu.

Harmonogram a financování

Vaše cesta k novému bydlení a jeho financování může začít u nás. Nabízíme komplexní služby od výběru ideálního domu až po zajištění výhodného financování. Naši zkušení odborníci vás provedou celým procesem – od prvotního poradenství, přes prohlídky vzorových domů, až po vyřízení hypotečního úvěru na míru vašim potřebám. S námi je cesta k vašemu vysněnému bydlení v Domy Spálenka jednoduchá a bezstarostná.

Při podpisu rezervační smlouvy složíte 100.000 Kč

Do 3 měsíců od podpisu rezervace spolu uzavřeme Smlouvu o smlouvě budoucí kupní a uhradíte nám 30 % ceny.

Jakmile dokončíme základovou desku, tak vás vyzveme k úhradě dalších 30 % z kupní ceny.

Ve chvíli, kdy pro vás dokončíme hrubou stavbu, tak bude čas k úhradě dalších 30 % ceny domu.

Jsme hotoví. Vás nový dům je dokončen. Při podpisu kupní smlouvy a předání domu nám doplatíte zbývajících 10 %.

S hypotékou vám rádi pomůžeme

Naši odborníci na financování jsou připraveni stát se vašimi průvodci na cestě k novému domovu. S osobním přístupem se zaměříme na vaše konkrétní potřeby a finanční možnosti, abychom našli optimální řešení. Budeme vás podporovat v každém kroku procesu, abyste se mohli soustředit na radost z nového bydlení, zatímco my se postaráme o administrativu a vyjednávání s bankami.

hypoteční specialista

Jan Stehlík

hypoteční specialista

Jan Darebný

Máte zájem o nové bydlení?

Kontaktujte nás a dohodněte si osobní schůzku, budeme se vám rádi věnovat.

Roman Kotek

privátní realitní makléř